Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Accident tràncitAquest cap de setmana s'han produït dos accidents de trànsit, amb xoc contra obstacle fixe, motivats per conduir sota influència de begudes alcohòliques.

El primer accident va tenir lloc dissabte dia 2 de febrer, a les 23.22 hores, a l’avinguda de sant Joan de Labritja i només es va veure implicat un vehicle. El conductor circulava per l’avinguda i a l’altura de Suministros Ibiza va perdre el control del vehicle i col·lidí amb un arbre i un fanal ubicats a la mitjana de la carretera.

La Policia Local realitza les proves d’alcoholèmia al conductor, un home nascut el 1992 que respon a les inicials S.T.G, donant com a resultat 0.77 mg/l en la primera prova i 0.79 mg/l en la segona. Finalment es remeten les diligències al Jutjat de Guàrdia.

El segon accident de trànsit es va produir ahir diumenge dia 3 de febrer, a les 07.30 hores del matí, a la confluència de l’Avinguda de Sant Jordi i el carrer Font i Quer. El conductor, nascut l’any 1989 i que respon a les inicials A.I.V.B, perd el control del vehicle i col·lideix contra la vorera de separació de les dues calçades. La Policia Local d’Eivissa fa les proves d’alcoholèmia donant positiva, en la primera prova dona 0.64 mg/l i en la segona 0.70 mg/l. Finalment es remeten les diligències al Jutjat de Guàrdia.