Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Trobades a la Primera InfànciaEs fan públics amb data 13 de febrer de 2019 els llistats de persones admeses que han sol·licitat realitzar tallers del cicle Trobades a la primera infància.

Enllaç a:

· Llistat de Nadons
· Llistat de Petits/tes
· Llistat de Grossos/es

------------------------------------------------------------------------------------------
L’Ajuntament d’Eivissa organitza el cicle de tallers Trobades a la primera infància, dirigit a famílies amb infants de 0 a 3 anys
L’Ajuntament d’Eivissa, a través de les escoletes municipals, organitza unes trobades per a famílies amb infants de 0 a 3 anys.

Els tallers, que comencen a partir del pròxim 14 de febrer i acaben el 12 d’abril, estan dirigits a infants de 0 a 12 mesos tindran lloc els dimarts i seran massatge infantil, psicomotricitat i estimulació musical; els tallers dirigits a infants de 1 a 2 anys es realitzaran els dimecres i son estimulació musical, sala de la llum, xocolata, peque-art i berenars saludables: pel que fa als tallers dirigits a infants de 2 a 3 anys i son berenars saludables, contacontes, sala de la llum, xocolata i peque-art.

S’han organitzat tallers de massatge infantil, estimulació musical, berenars saludables, psicomotricitat, sala de la llum, contacontes, peque-art. Els tallers es realitzaran a l’Escoleta de Can Cantó i S’Escoleta de Vila, a les 17.30 hores.

Les inscripcions, que es poden fer des del dia 5 de febrer al dia 11 de febrer, es realitzaran a la Seu electrònica i al Registre d'entrada de l'Ajuntament d'Eivissa, a l’edifici Sa Colomina, carrer canàries, 35 – baixos. 
La documentació necessària és l’imprès sol·licitud i la fotocòpia D.N.I. pare/mare.

Les places seran atorgades per ordre d’inscripció i tindran preferència les famílies residents al municipi d’Eivissa.

La llista d'admesos es penjarà a les escoletes i a la pàgina web de l'Ajuntament d'Eivissa el dimecres 13 de febrer de 2019. 

Enllaç a:
· Tràmit a la seu electrònica
· Formulari M-257 d'inscripció
· Díptic informatiu