Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

C Antoni PalauLes obres d’asfaltat dels carrers de la Marina obliguen a adoptar mesures en el trànsit de vehicles al barri durant els dies que està previst que durin les feines.

Les feines d’asfaltat que comencen el proper dilluns a diversos carrers de la Marina tindran una afectació mínima en el trànsit de vehicles per aquest barri i en els accessos a Dalt Vila, a més de la prohibició d’estacionar als carrers on està previst treballar. Amb el fresat de l’antic ferm, aquestes afectacions es limitaran a donar pas alternatiu als cotxes, mentre que quan es faci l’estesa del nou asfaltat serà necessari el tall d’algun dels carrers i, cap a finals de setmana, s’hauran de seguir itineraris alternatius per accedir al barri de Dalt Vila.

El proper dilluns es començarà el treball de fresat al carrer d’Antoni Palau, fet que obligarà a regular el trànsit, permetent el pas alternatiu en les primeres fases. Quan es faci l’asfaltat, cap a mitjans de setmana, el trànsit cap a l’interior del barri es desviarà pel carrer Guillem de Montgrí cap al carrer de sa Creu, on s’invertirà el sentit de circulació mentre duri aquesta part de la feina.

El següent carrer on es treballarà serà Guillem de Montgrí, que no obligarà a mesures addicionals al tall de la circulació en el moment d’estendre el nou ferm. Seguidament s’anirà al carrer d’Anníbal, quan serà necessari donar entrada al barri pel carrer de Riambau, que ara és la seva sortida, únicament i exclusiva mentre s’estén el nou asfaltat.

Les feines, cap a dijous o divendres pròxim, arribaran al carrer de Pere Sala, quan s’haurà d’accedir a Dalt Vila pel carrer d’Avicenna, mentre que la sortida d’aquest barri es farà pel carrer de Jaume I cap a Vara de Rey, una situació excepcional que està previst que s’allargui només unes poques hores.