Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Gòndola danyadaDos pintors queden penjats d’una façana en trencar-se un costat de la gòndola on treballaven en un edifici de l’avinguda Vuit d’Agost.  

Dos pintors que treballaven aquest matí en un dels edificis Fiesta, situats a l’avinguda Vuit d’Agost d’Eivissa, han quedat suspesos de les cordes de seguretat durant uns minuts després que la gòndola on treballaven s’ha trencat en un dels costats, segons han informat els agents de la Policia Local d’Eivissa que s’han desplaçat a la zona tan bon punt han estat alertats de la situació, pels vols de les 9.15 hores d’aquest matí.

Afortunadament, els pintors han pogut ascendir per les cordes fins al balcó d’un pis proper i han aconseguit sortir de perill pels seus propis mitjans, fins i tot abans que arribessin els agents. A més, s’havia activat els bombers del Parc Insular, que quan han arribat amb un vehicle equipat amb escala no han hagut d’intervenir per la mateixa raó.

Segons sembla, un suport metàl·lic de la gòndola on pintaven s’ha trencat per causes que es desconeixen i els dos pintors s’han precipitat al buit. Sortosament tots dos anaven degudament lligats amb arnès a una corda de seguretat i no han patit danys de consideració en perdre la plataforma que els suportava.

Així, entre que un vianant ha alertat els mitjans d’emergències a través del 112 i aquests han arribat a la zona, els mateixos treballadors han aconseguit ascendir per les cordes i posar-se fora de perill sense que fos necessari el seu rescat.