Octubre 17, 2019

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

TaxiL’Ajuntament d’Eivissa obre el termini per inscriure’s a les proves per obtenir el permís municipal de conductor d’autotaxi, que es faran el proper sis de març al Recinte Firal d’Eivissa. 

L’Ajuntament d’Eivissa ha convocat les proves per obtenir el permís municipal de conductor d’autotaxi, que es faran el proper dimecres 6 de març a partir de les 9.00 hores al Recinte de Fires, Congressos i Esdeveniments d’Eivissa, a la carretera de Sant Antoni, km 1. El termini d’inscripció per aquestes proves és obert des d’avui i fins el proper 1 de febrer.


Tots els candidats poden formalitzar les seues sol·licituds a través d’una instància al Registre General de l’Ajuntament, situat al carrer de Canàries, 35, o a la seu electrònica de l'Ajuntament d'Eivissa. Els candidats han de estar en possessió com a mínim del certificat d’estudis bàsics, d’ESO o equivalent, a més de coneixements elementals d’anglès o català i el permís de conduir en vigor ‘amb un mínim d’un any d’experiència’. La llista de persones admeses i excloses es farà pública al taulell d’anuncis municipal i al web de la Corporació.

També es realitzarà un curset de formació sobre el transport públic de viatgers, impartit per membres de la Policia Local d’Eivissa, que s’impartirà entre les 9.00 i les 14.00 hores del dimarts 26 de febrer al mateix Recinte Firal. Com en el cas de les proves, les persones interessades podran acudir lliurement prèvia inscripció en el Registre General del municipi, que és oberta també des d’avui i fins el proper 1 de febrer.

El regidor de Mobilitat, Juanjo Hinojo, ha recordat que aquestes proves es realitzen anualment i són obligatòries per poder exercir com a conductor del servei del taxi al munici. També ha detallat que les proves consisteixen en un examen ‘amb preguntes bàsiques sobre normativa de trànsit i coneixements sobre el nostre municipi’ a més de dues proves d’idioma en aquells casos que no s’acrediti el coneixement requerit d’anglès o català (el nivell A1 en ambdós casos).

Enllaç a:
· Tràmit de sol·licitud i informació a la Seu Electrònica