Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Antigues dependències Polica LocalL’Ajuntament d’Eivissa inicia la licitació de l’esbucament de l’edifici de les antigues dependències de la Policia Local on es preveu construir el Servei d’Acollida Municipal.

L’Ajuntament d’Eivissa inicia la licitació de l’esbucament de l’edifici de les antigues dependències de la Policia Local, al carrer Vicent Serra i Orvay número 25. Les empreses interessades disposen fins al 7 de febrer per a presentar les seues propostes i des del servei de contractació ja s’ha publicat la informació relativa al projecte d’esbucament al perfil del contractant.

L’edifici, de tres plantes d’alçada, ubicat al carrer Vicent Serra 25, compta amb una superfície de 522 metres quadrats. L’Ajuntament d’Eivissa té previst la construcció de les noves instal·lacions del Servei d’Acollida Municipal a aquest solar.

Abans de l’esbucament de l’edifici, s’han desconnectat les escomeses elèctriques i de canonades d’aigua i es retiraran tots els elements de fusta i metàl·lics del seu interior per tal de planificar la gestió de residus.

El pressupost de licitació del contracte ascendeix a 82.459,93 euros.

Enllaç a:
·  Expedient al perfil del contractant