Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Can BotinoL’Ajuntament d’Eivissa ja ha publicat les bases que regiran els procediments per a la selecció de les persones o empreses per a l’explotació del bar-cafeteria de platja den Bossa i del bar de Can Botino. L’objectiu és dinamitzar els dos barris posant a disposició del veïnat nous espais i serveis.

El bar-cafeteria de platja d’en Bossa es troba instal·lat en una parcel·la de propietat municipal al carrer de Blas Infante. Compta amb una superfície total de 233,91 metres quadrats de superfície útil amb una zona de bar, un local social per a la realització d’activitats, una zona de preparació, distribuïdor, banys per homes i dones, dues oficines amb un bany, dos vestuaris que donen servei a les pistes esportives, recentment remodelades, i un magatzem.

Recentment la regidoria de Participació Ciutadana ha dut a terme diverses inversions de manteniment a aquest espai per tal de posar al dia aquest espai públic. També s’ha realitzat altres inversions a l’entorn de l’Associació des de diferents regidories de l’Ajuntament d’Eivissa, des de la construcció d’un nou parc infantil fins a les feines de remodelació de les pistes, arreglo de la font que hi ha a l’espai de l’associació i pintora de tot l’entorn.

L’adjudicatari hauria de complir amb el pagament d’un cànon de 760 euros mensuals així com amb un dipòsit de fiança de 2.280,00 euros.

D’altra banda, també s’ha iniciat el procés de licitació per a tornar a obrir el bar de can Botino, un espai que crea una oferta complementària per a la gent que fa feina al barri, veïns i turistes que visiten l’entorn patrimonial.

El bar de Can Botino està ubicat a l’edifici d’aquest mateix nom del carrer de Pere Tur, 1. Té 175,86 metres quadrats i consta de l’espai propi de bar-cafeteria, magatzem, terrasses exteriors i serveis per a homes i dones. L’Ajuntament el cedirà al futur explotador amb instal·lació elèctrica, subministrament d’aigua, enllumenat i climatització, a més de mobiliari nou d’interior i exterior i alguns estris.
Els possibles interessats en la gestió d’aquest espai tenen 15 dies naturals des de la publicació de l’oferta en seu electrònica, per presentar les seves ofertes.
El cànon anual que hauran d’abonar per al Bar de Can Botino és de 250 euros mensuals (3.000 euros anuals) i el contracte es signarà per un període de dos anys amb possibilitat de pròrroga per altres dos. Als darrers mesos també s0han realitzat tot un seguit de millores d’aquest bar com la compra de nou mobiliari i s’han fet els estudis econòmics necessaris per tal de poder treure a concurs públic l’obertura d’aquest espai.

En els dos casos, es prioritzarà que la majoria del producte que ofereixi haurà de ser procedència eivissenca o, en el seu defecte, balear, i hauran d’estar disposat a acollir els esdeveniments de caràcter cultural i gastronòmics.

Enllaç a:
· Perfil del contractant: Bar cafeteria AV Platja d'en Bossa
· Perfil del contractant: Bar Can Botino