Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha denunciat la passada setmana un total de 13 conductors sorpresos al volant després d’haver consumit drogues o alcohol. 

La Policia Local d’Eivissa ha realitzat diversos controls de trànsit durant la passada setmana, entre els dies 6 i 14 de gener, en els que es varen detectar 11 casos de conductors que varen donar positiu en la prova de consum de drogues. Els agents també varen iniciar diligències judicials contra un altre conductor que es va negar a sotmetre’s al drogotest.

Per últim, els policies varen denunciar administrativament uns altres dos conductors que donaren positiu en la prova d’alcoholèmia però tots dos amb un resultat per sota del 0,60, nivell a partir del qual s’inicia un procediment penal contra l’infractor.

Els controls es realitzaren durant el servei nocturn de la Policia Local d’Eivissa a diversos llocs de la ciutat: al carrer Josep Verdera, a l’avinguda d’Ignasi Wallis, a l’avinguda de Bartomeu de Roselló i al carrer del País Valencià.