Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Premis literaris

Els membres del jurat del premis Literaris Ciutat d’Eivissa 2018 han fallat els guanyadors i guanyadores de la XXVI edició del Premi Narrativa, Narrativa Infantil i VI edició del premi de Poesia Ciutat d’Eivissa.

Pel que fa al Premi Narrativa, al que s’hi havien presentat dos obres, el jurat ha escollit l’obra "Emprendades", de l’autora Otilia Corona Bonet, eivissenca resident actualment a Girona. El premi està dotat amb 2.300 euros.
L’obra guanyadora del VI Premi de Poesia Ciutat d’Eivissa, dotat amb 1.000 euros, ha estat el poemari "Els colors de la terra", d’Andreu Vila Pascual, originari de Barcelona i resident a Sant Josep de sa Talaia.

Enguany el Premi de Narrativa Infantil, dotat també amb 1.000 euros, ha quedat desert ja que els membres del jurat ha considerat que cap de les tres obres presentades tenien el nivell requerit pel premi que s’atorga.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Eivissa, Pep Tur, ha volgut felicitar als guanyadors i guanyadores de la 25ena edició del Premis Literaris Ciutat d’Eivissa, uns premis que mantenen la qualitat i que continuen creixent any rere any.
La presentació dels llibres guanyadors es farà  durant la celebració dels actes de Sant Jordi de 2019.
El jurat ha estat format per la representant de l’editorial Balàfia Postals, editora dels Premis, representants del món de les lletres proposats per l’Institut d’Estudis Eivissencs, representants dels mitjans de comunicació local, escriptors i escriptores locals, i el guanyador del premi de Poesia de l’edició anterior que han seleccionat les obres guardonades.