Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia Local

La Policia Local d'Eivissa, va procedir, el dia 1 de gener a les 3.00 hores al carrer Riambau, a la detenció d'un conductor amb inicials J.G.V. de 31 anys, per un Delicte contra la Salut Publica i un Delicte contra la Seguretat Viària.

Quan els agents es trobaven realitzant labors pròpies del seu càrrec, observen un vehicle circulant de forma errònia, conducció manifestament temerària, sent un perill per als altres usuaris de la via.

Procedeixen a la realització de les proves que donen com a resultat positiu en cocaïna, metamfetamina, opiacis, cànnabis, i amfetamina en totes les substàncies que es poden analitzar. Els agents, per l’actitud sospitosa i de nerviosisme que manifestava el conductor, li realitzen un escorcoll superficial trobant-li a l'interior de la seva roba: 20 pastilles de color rosa en forma rectangular, 6 pastilles de color morat amb el dibuix d'una calavera, 2 embolcalls de plàstic contenint una substància polsosa pel que sembla cocaïna, amb un pes aproximat de 0,80 grams i 1 embolcall de plàstic contenint una substància pel que sembla de color marró amb un pes de 0,15 grams.