Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa intervé en l’atropellament d’un vianant i en una baralla amb cinc implicats durant la nit de Cap d’Any, en la que s’han fet diverses intervencions de trànsit.

La Policia Local d’Eivissa ha atès diverses incidències durant aquesta passada nit de Cap d’Any, en les que s’han fet dos controls de trànsit amb el resultat d’una desena de denúncies per infraccions de trànsit i set vehicles retirats per la grua municipal. A més, s’ha intervingut en l’atropellament d’un vianant, que ha resultat ferit, enregistrat a les 3.10 hores a l’avinguda d’Isidor Macabich en l’encreuament amb el carrer de Canàries. També s’ha actuat en una baralla amb cinc persones implicades que s’ha produït a la via pública a l’àrea del passeig marítim, a l’alçada de Marina Botafoch, a les 5 de la passada matinada.

Pel que fa als dos controls de trànsit realitzats, es van iniciar diligències contra un conductor que va donar un resultat de més de 0,60 mg/l en la prova d’alcoholèmia i s’ha sancionat administrativament un altre que va donar positiu però per davall d’aquest nivell d’alcohol. A més, dos conductors varen donar positiu en el test de drogues en aquests controls, que s’han saldat amb 10 denúncies per infraccions de trànsit, set retirades del vehicle, una denúncia per infracció de les ordenances municipals i dues actes per aprehensió d’estupefaents.

A més d’aquestes intervencions els agents varen tenir presència en la zona de l’aparcament del polígon des Gorg i també, a peu, a la zona de la Plaça del Parc i al Parc de la Pau, on es preveia una elevada afluència de persones.

Fora del dispositiu especial de Cap d’Any, organitzat entre les 21.45 i les 6 de la matinada, la Policia Local d’Eivissa ha intervingut en la sortida de via d’un vehicle que s’ha produït a les 7.30 d’aquest matí a l’avinguda d’Ignasi Wallis, a l’alçada del número 40.

En aquest accident el vehicle, un Mitsubishi Carisma, s’ha pujat dalt la vorera i s’ha estavellat contra un establiment. El conductor, de 38 anys, ha donat 0,59 mg/l en la prova d’alcoholèmia.