Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Drogotest

Detecten un conductor que havia consumit totes les substàncies que detecta el drogotest en un control.

La Policia Local d’Eivissa ha intervingut en el auxili a un motorista atropellat aquesta passada nit per un cotxe que ha fugit després de l’accident i després ha localitzat i detingut el conductor fugit, que ha donat positiu tant en la prova d’alcoholèmia com en la de consum de drogues.

L’accident s’ha registrat pels vols de les 22.30 de la nit de dilluns, 27 de desembre, a Puig d’en Valls, en la intersecció del Camí Vell de Sant Mateu amb el carrer de Sant Antoni d’aquest nucli. Els agents havien estat notificats pel 112 que l’accident s’havia produït a l’encreuament del Camí Vell amb el carrer Raspallar, dins el terme d’Eivissa, però tot i estar fora del municipi (a 200 metres), els policies han acudit al sinistre per auxiliar la víctima junt amb els sanitaris del 061.

Els agents també han recollit testimonis dels fets, que han pogut aportar part de la matrícula del vehicle fugat i n’han descrit el conductor i també els danys que havia patit el cotxe. Després d’una batuda per l’àrea, els agents  han pogut localitzar un vehicle estacionat a l’aparcament d’un magatzem d’alimentació proper i al conductor, quan tractava d’amagar al maleter el para-xocs davanter del seu vehicle, que havia patit danys en l’accident.

En les proves practicades al detingut, aquest va donar positiu en l’alcoholimetria (0,33 mg/l i 0,34 mg/l) i també se li va detectar que havia consumit cocaïna, THC i amfetamines.

El motorista ferit ha estat traslladat a la Policlínica de Nostra Senyora del Rosari. Les diligències de les proves realitzades han estat traslladades a la Policia Local de Santa Eulària, que es feren càrrec de les diligències penals un cop personats al lloc.

Per altra banda, el conductor d’un SEAT Leon ha donar positiu en totes les substàncies que detecta l’analitzador: cocaïna, opiacis, THC, amfetamines i metamfetamines. L’home va ser aturat en un control preventiu fet a les 3.00 hores de la matinada passada a l’avinguda de Bartomeu de Rosselló.

Per aquests fets, el conductor pot ser sancionat amb fins a 1.000 euros de multa i la retirada de sis punts del carnet.

En el mateix control preventiu també es varen iniciar diligències penals contra una conductora que va donar positiu en la prova d’alcohol amb un resultat de 0,76 mg/l i 0.70 mg/l.