Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Parc infantil Figueretes renovatAquesta millora era una de les principals demandes de l’associació de vesins d’aquest barri. 

Durant els darrers dies han finalitzat les obres de canvi de paviment que s’estaven realitzant al parc infantil de l’avinguda de Sant Jordi, al barri de ses Figueretes. Es tracta d’unes feines adjudicades a l’empresa Construcciones y Mejoras sa Torre SL per un import de 63.636,36 euros, que han consistit en la retirada dels jocs i de la tanca de fusta perimetral per tal de llevar la sorra existent i instal·lar un nou paviment de cautxú continu. Posteriorment, s’han reinstal·lat els elements de joc i la tanca, feines que s’han portat a terme en un termini aproximat d’un mes.

Prèviament, la Regidoria de Vies Públiques de l’Ajuntament d’Eivissa ja havia realitzat una feina preliminar consistent en actualitzar i substituir els elements del parc que es trobaven en mal estat o eren millorables.

Aquest nou paviment era una de les principals demandes de l’associació de vesins del barri de ses Figueretes, que venia reclamant des de fa temps que el parc comptés amb paviment de cautxú com tenen la majoria dels parcs de la ciutat d’Eivissa.

Parc infantil Figueretes renovat