Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Concurs Còmic Dia contra Violències masclistesL’Ajuntament d’Eivissa convoca la segona edició del concurs d’imatge i còmic per commemorar el Dia internacional contra les violències masclistes.

L’Ajuntament d’Eivissa convoca la segona edició del concurs d’imatge i còmic per commemorar el Dia internacional contra les violències masclistes, que es va celebrar el passat 25 de novembre. En aquesta ocasió, s’han ampliat a tres les categories a concurs, atès que es premiarà també al centre amb la major participació amb un val de regal per a adquirir material escolar per un valor de 200 euros.

Poden presentar els seus treballs els residents o els estudiants a algun centre escolar del municipi d’Eivissa. El termini per remetre els originals ja és obert, després de la publicació de les bases del concurs al Butlletí Oficial de la Comunitat. Amb aquests guardons es vol sensibilitzar a la ciutadania en matèria d’igualtat, amb l’objectiu de prevenir les violències masclistes i cada participant només podrà presentar un treball inspirat en aquesta temàtica. 

Pel que fa als treballs a valorar pel jurat, es premiarà a la millor imatge (dibuix o il·lustració) i també els tres còmics més ben valorats. Els guanyadors d’ambdues categories rebran un Ipad 2018 de 32GB Gris Espacial. A més, el segon classificat en la categoria de còmic rebrà un Ipod Touch de 32 GB i el tercer, una càmara digital Kodak. Val a dir que els tres millors còmics presentats s’editaran en paper en un volum conjunt.

Enllaç a:
· Informació de la convocatòria