Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Conveni Fundació Ignasi WallisL’Ajuntament d’Eivissa signa un conveni amb la Fundació Ignacio Wallis pel desenvolupament de programes assistencials a persones amb dependència amb una dotació de 80.000 euros.

L’Ajuntament d’Eivissa ha signat aquest matí amb la Fundació Ignacio Wallis un conveni de col·laboració pel desenvolupament de programes assistencials destinats a millorar la qualitat de vida de les persones amb manca d’autonomia del municipi d’Eivissa durant els anys 2018 i 2019. El conveni ha estat signat per l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, amb el bisbe de les Pitiüses, Vicente Juan Segura, com a president de l’entitat, i compromet al Consistori a fer una aportació de 80.000 euros des del darrer trimestre d’aquest any i fins a l’últim trimestre del pròxim.

Mitjançant aquest conveni, l’Ajuntament contribueix a finançar els serveis que es posen a disposició de les persones amb dependència del municipi. D’una banda, el servei d’atenció domiciliària pel que s’ajuda a tasques com la higiene personal, l’adequació de la llar i altres feines de la casa del beneficiari. De ’altra, el servei de menjar a domicili, que inclou l’esmorzar i un àpat orientat a les persones majors que viuen soles sense suport familiar.

L’Ajuntament ha incrementat aquest any en 5.000 euros la seva aportació de l’any passat, fet que permetrà augmentar el nombre de beneficiaris d’aquests programes assistencials. En el cas del servei de menjars, es proporcionen 30 menús diaris i es fan 15 serveis a domicili diàriament.