Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Can NadalDurant les properes setmanes, la casa del Pare Noel romandrà oberta per a que tothom la pugui visitar.

L’Ajuntament d’Eivissa obre aquesta tarda Can Nadal, una simulació de la casa del Pare Noel, que quedarà instal·lada a la plaça del Parc durant les properes setmanes. L’horari d’apertura de Can Nadal durant aquests dies serà des de les 17 hores fins les 20 hores, amb animació a la zona. Totes les persones que s’apropin a can Nadal podran entrar dins la casa i fer-se fotos i participar de les activitats que es programaran al seu interior.

 

Can Nadal compta amb una estància decorada amb xemeneia i el seient del Pare Noel, on els més petits podran entregar les seves cartes. A l’exterior s’ha instal·lat també un trineu i decoració nadalenca.

Una de les activitats que es farà a Can Nadal serà la possibilitat d’entregar la carta al Pare Noel, a la plaça del Parc. Es podrà fer els dies 21 de desembre de 17 a 20 hores i els dies 22 i 23 de desembre des de les 11 a les 14 hores i de les 17 a les 20 hores. També es podrà visitar el dia 24 de desembre des de les 11 fins a les 14 hores.

Can Nadal acollirà també les activitats de Feim Barri Feim Nadal que es realitzaran els dies 21, 22 i 23 de desembre a la plaça del Parc on els més petits podran gaudir de dies d’activitats amb tallers, degustacions, xocolatades i molta animació.

La casa del Pare Noel, que posa en marxa la regidoria de Participació Ciutadana, es troba inclosa al programa de Nadal de l’Ajuntament d’Eivissa.