Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Eivissa Participa portalL’Ajuntament d’Eivissa obre el termini per a que la ciutadania presenti les seves propostes per a la convocatòria dels pressupostos participatius corresponent a 2019.

L’Ajuntament d’Eivissa ha obert el termini per a la presentació de propostes que puguin optar a rebre el finançament dels Pressupostos Participatius en la convocatòria corresponent a l’any 2019, pels que s’ha reservat una partida de 450.000 euros al pressupost general de la corporació. Les propostes es poden fer arribar a l’Ajuntament d’Eivissa a través del portal de participació ciutadana, a la pàgina web https://participa.eivissa.es.

El termini per presentar idees estarà obert fins el proper dimarts dia 18 de desembre i amb les propostes recollides, es farà una selecció de les que es considerin tècnica i jurídicament viables, abans del 10 de gener. Després s’obrirà un període per a votar a la web de participació abans de portar el llistat al Consell de Participació Ciutadana que, juntament amb les propostes que facin arribar els representants de les vocalies dels distints sectors polítics, veïnals, culturals  i educatius del municipi d’Eivissa conformaran els projectes finals que es duran a terme l’any que ve.

Per aquest 2018, varen ser sis les propostes finalment escollides, entre les que hi havia la renovació de les jardineres del barri de ses Figueretes; la renovació de les pistes esportives del col·legi de Sa Graduada, acabada fa uns dies; la senyalització d’un carril-bici a Can Misses; la millora i renovació dels jocs infantils a l’avinguda del 8 d’Agost, que era la despesa més gran prevista a la convocatòria amb 100.000 euros de pressupost; la millora de les voreres del carrer Madrid, actualment en execució, i el condicionament de les voreres del carrer Lleó, que tot just comença ara.

Tots els projectes participatius de 2018, un cop adjudicats, han suposat una quantitat pressupostària inferior a l’inicialment prevista, fet  pel qual s’ha pogut incloure la primera inversió que va quedar exclosa del llistat i que va ser l’enllumenat del camí des Gorg, la instal·lació d’una espai de kalistenia a l’avinguda Joan Carles I i dos pistes de petanca al parc de la Pau.