Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Banda i CorLa Banda Simfònica i el Cor Ciutat d’Eivissa ofereixen els tradicionals Concerts de Nadal a Can Ventosa aquest cap de setmana.

El Cor Ciutat d’Eivissa ofereix el tradicional Concert de Nadal demà dissabte dia 15 de desembre a les 19 hores a Can Ventosa. El programa inclou l’estrena de l’obra guanyadora del II Concurs de Composició convocat pel Patronat Municipal de Música, Etern Florir, del compositor Pablo Moras Menéndez.

El Cor Ciutat d’Eivissa, dirigit per Miguel San Miguel Fuster, estarà acompanyat pel pianista Sergio Cañadas, a la percussió Pedro Escandell i al violí, Laura Boned. Els solistes vocals seran Iolanda Veny, Irantzu Bartolomé i Ana Isabel Molera.

La recaptació de la venda d’entrades, que tenen un preu de 5 euros, anirà destinada a Creu Roja i a l’Associació Pitiusa por la Inclusión Educativa y Social. Les entrades es poden adquirir de 8 a 20h a la seu de la Creu Roja, Av. d'Espanya, 51; Divendres 14 desembre de 10 a 12h i el mateix dia del concert de 18 a 19h, a Can Ventosa.

La Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa, dirigida per Adolfo Villalonga Juan, ofereix el tradicional concert de Nadal que tindrà lloc el diumenge dia 16 de desembre a les 12 hores. La recaptació de les entrades, que tenen un preu de 5 euros, anirà destinada a l’Associació APIES i es poden adquirir de 17 a 19h, a Can Ventosa o al telèfon: 687.005.239.

Per altra banda, el Cor Juvenil Ciutat d’Eivissa del Patronat Municipal de Música d’Eivissa va participar, ahir nit, en el tradicional Concert de Nadal de l’Orquestra Simfònica de Balears a Mallorca, en el que aquest any hi han participat un total de 190 estudiants de diverses corals de les illes.

El recital, sota la direcció de Pablo Mielgo i la coordinació coral de Pilar Riera, ha consistit en la interpretació d’un passeig per les nadales de les illes i d’arreu del món, amb la participació, a més de la formació del Patronat Municipal de Música, també del Cor Infantil de la Fundació Teatre Principal de Palma, la coral infantil Onzequince de les Joventuts Musicals de Palma, l’Escolania Vermells de la Seu, sumant gairebé 200 veus infantils que han acompanyat la música de l’Orquestra Simfònica i de la Petita Simfònica.

Enllaç a:
· Programa dels Concerts de Nadal 2018