Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Detencions Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa ha detingut a una dona acusada d’un delicte contra la salut pública i contra la seguretat en el trànsit. També ha denunciat  a un conductor que va donar positiu per alcohol i substàncies estupefaents.

La Policia Local d’Eivissa va procedir ahir a la detenció d’una dona de 32 anys acusada d’un delicte contra la salut pública i un altre contra la seguretat en el trànsit després que l’aturessin per conduir un cotxe sense carnet. Els fets varen passar a les 21.50 hores d’aquest dilluns al carrer Canàries, quan la Policia va ser requerida per agents del Cos Nacional de Policia per a sotmetre al drogotest a una conductora que havien aturat  després d’observar com conduïa de forma temerària.

El resultat de la prova de detecció de substàncies estupefaents va donar positiu per cocaïna, fet pel qual se li obriren diligències per un delicte contra la seguretat en el trànsit.

També degut a l’actitud sospitosa que mantenia la dona, se li va practicar un escorcoll superficial com a resultat del qual es trobaren entre les seves pertinences 11 bosses amb diferents quantitats d’una substància que podria ser cocaïna, amb un pes de 36,79 grams; 29,67 grams de l’anomenat speed; 16 pastilles de diferents colors i dimensions; 3 pastilles de Viagra; 3 pastilles de Valium i 2.234,20 euros en bitllets i metàl·lic.
Per aquests fets, la dona va ser detinguda i traslladada a dependències del Cos Nacional de Policia per instruir les corresponents diligències.

Pel que fa al segon conductor denunciat, es tracta d’un home de 31 anys que circulava de forma temerària per l’avinguda d’Isidor Macabich que, després de ser aturat, va donar un resultat de 0,76 mg/l i 0,80 mg/l en les proves d’alcohol i també va donar positiu per cocaïna i amfetamines en la prova de drogues. Per aquests fets es varen instruir diligències judicials.