Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Incendi aparcament c. Marià LlobetLa Policia Local d’Eivissa i els Bombers d’Eivissa ha actuat aquest matí en un incendi que s’ha iniciat a les 6.45 del mati a l’aparcament ubicat a edifici del numero 5 del carrer Marià Llobet Román (antic carrer Tinent General Gotarredona), on s’han cremat tres cotxes i dues motos.

La Policia Local ha desallotjat a unes 60 persones, residents als habitatges dels tres portals de l’edifici afectat, com a mesura de precaució i degut també a la intensitat del fum produït per l’incendi. Els serveis sanitaris han hagut d’atendre a una persona que ha resultat ferida lleu desprès que li hagi caigut una pedra al peu.

L’incendi, a més de cremar els tres vehicles i les dues motocicletes a l’interior de l’aparcament, ha afectat la façana de l’edifici, diversos cartells publicitaris dels locals comercials i dos cotxes que es trobaven aparcats al mateix carrer.
Des de la regidoria de Vies Públiques, també s’ha realitzat una actuació de neteja de les restes dels voladissos de la façana de l’edifici que s’han vist afectats per l’incendi i s’ha acordonat part del carrer mentre es retiren totes les restes de l’incendi. La part afectada a l’interior del aparcament també ha quedat tancada i acordonada.

Una vegada finalitzat el servei per part dels Bombers, s’ha traslladat l’arquitecte municipal a l’edifici per tal de comprovar l’estat del mateix.
El resultat de la inspecció, que s’ha fet a cada un dels habitatges i locals comercials, ha conclòs que l’edifici no ha patit cap dany estructural tot i que l’incendi ha afectat a les canonades d’aigua dels habitatges, per la qual cosa no es podran fer servir els serveis d’aigua de l’edifici fins que no estiguin arreglats.

Enllaç a:
· Tall de veu de la Tinent d'alcalde d'Urbanisme i Vies Públiques de l'Ajuntament d'Eivissa, Elena López