Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Dia Internacional del VoluntariatAvui es celebra el Dia Internacional del Voluntariat. Més de 200 persones s’han apuntat a la borsa de voluntariat de l’Ajuntament d’Eivissa.

L’Ajuntament d’Eivissa vol agrair la seva aportació altruista a qui dedica el seu temps en ajudar als altres, en aquest Dia internacional del Voluntariat, sumant-se a aquesta jornada. Per aquest motiu, es podrà veure des d’avui i fins al dissabte, una banderola a la façana de la seu de l’Ajuntament d’Eivissa a Dalt Vila.

Per afavorir la participació i l’acció del voluntariat, aquest equip de govern ha posat en marxa un reglament que regula el funcionament d’aquesta figura i també una borsa de voluntariat on s’han registrat molts dels que volen col·laborar en qualsevol àmbit d’acció. En aquest registre hi figuren, a dia d’avui, més de 200 persones que volen ajudar de forma altruista sobre tot en l’àmbit de l’acció social.

La regidora de Participació i Igualtat, Carmen Boned, ha destacat també la posada en marxa del Casal del Voluntariat, situat al carrer Lleó, i ha posat en valor l’esforç que fa tanta gent del municipi en ajudar als altres. També ha recordat que, més enllà dels voluntaris que es posen a disposició de l’Ajuntament, la ciutat ‘és molt rica en solidaritat’, com demostra l’ample xarxa d’entitats i ONGs que també es nodreixen del voluntariat. Sense oblidar les associacions de veïns que també ajuden a vertebrar una ciutat i contribueixen a crear sentiment de pertinença a cada barri del municipi.

Per tot això, Carmen Boned ha recordat que aquesta data és important per a dir ‘gràcies’ a totes aquestes mostres de solidaritat dels veïns del municipi, com també es fa al llarg de l’any amb activitats com el Fem Voluntariat que organitza l’Ajuntament d’Eivissa.