Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Campanya no al plàstic

L’Ajuntament d’Eivissa reparteix 10.000 borses de tela als comerços de la ciutat en una nova acció inclosa a la campanya de conscienciació ‘És fantàstic dir no al plàstic’.

La regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa, Montse García, i la regidora de Comerç, Glòria Corral, han iniciat avui l’entrega de 10.000 borses de tela als comerços de la ciutat. Aquesta acció, emmarcada dins de la campanya ‘És fantàstic dir no al plàstic’, s’ha iniciat al Mercat Nou d’Eivissa on s’ha fet entrega, a cada un dels paradistes, d’un paquet amb 50 borses per tal que les reparteixin entre els seus clients.

L’objectiu de la campanya és fer visible el gran problema que suposa  al medi ambient l’ús de les bosses de plàstic i conscienciar a la ciutadania per tal que utilitzi bosses de tela i evitar l’ús del plàstic el més possible, especialment durant les dates de Nadal.

Per a la regidora de Comerç, Glòria Corral, ‘aquesta iniciativa de conscienciació és important, especialment durant els Nadals, donat que s’incrementen les compres, i el que pretenem és que els clients dels establiments comercials d’Eivissa, s’acostumin a anar a comprar amb les seves pròpies borses de tela o senallons’.

Per la seva banda, la regidora de Medi Ambient, Montse García, ha destacat que és molt necessari ser conscient que amb petits esforços de cada un de nosaltres s’aconsegueixen grans fites, com la reducció de la utilització del plàstic, que a més és un component molt contaminant’.

La campanya, iniciada el passat mes de juliol per la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa, ha comptat amb el suport del Consell Insular d’Eivissa, la Petita i Mitjana Empresa, Amics de la Terra i el disseny del logotip realitzat per l’alumnat de l’escola d’Arts i Oficis.

La regidoria de Comerç farà entrega, durant les pròximes setmanes, fins a 10.000 borses de tela, als comerços de la ciutat per a que participin en la campanya de conscienciació.