Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Obres al c. de MadridLes obres de condicionament de voreres i infraestructures del carrer Madrid, inversió aprovada pel Consell de Participació Ciutadana, avancen a bon ritme. El pressupost  és de 168.606 euros i estan sent executades per l’empresa Islasfalto.

Les obres de condicionament de voreres i infraestructures del carrer Madrid d’Eivissa, avancen a bon ritme i es preveuen finalitzar al llarg d’aquest mes de desembre.
Es tracta d’una de les inversions aprovada al Consell de Participació Ciutadana, on hi estan representades entitats cíviques i veïnals de la ciutat, d’entre les propostes dels pressuposts participatius d’aquest 2018, amb una partida total de 450.000 euros per enguany. 

Les obres de condicionament de les voreres estan sent executades per l’empresa Islasfalto amb un pressupost  de 168.606 euros (IVA inclòs).

Les obres consisteixen en la renovació i millora del paviment per un nou de granit gris, a més de l’adaptació de les voreres per a persones amb mobilitat reduïda, la substitució i millora de l’enllumenat públic i finalment, la millora del clavegueram i la xarxa de proveïment i sanejament. Amb aquestes obres, es realitza una millora també a les canalitzacions de les diferents infraestructures com la de telèfon i aigua.  D’aquesta manera , amb el canvi de les infraestructures soterrades, s’eliminen les possibles pèrdues d’aigua a la xarxa i millora el funcionament de les diferents infraestructures.

Aquestes feines s’estan duent a terme al tram del carrer Madrid comprés entre l’avinguda d’Isidor Macabich i el carrer Marià Llobet, al barri de Can Bellet, molt transitat degut a la seva ubicació cèntrica.

L’objectiu de la regidoria de Vies i Obres és continuar amb les inversions de millora i condicionament de les voreres de la ciutat als diferents barris d’Eivissa.