Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Pati de Sa GraduadaEs tracta d’una nova superfície de reïnes acríliques que millora la seguretat de l’alumnat.

L’Ajuntament d’Eivissa ha finalitzat  la instal·lació del nou pavimentat de reïnes acríliques al pati del CEIP Sa Graduada, al barri de sa Colomina. Els treballs s’han executat durant 10 dies i s’ha treballat també durant els caps de setmana amb l’objectiu de reduir al mínim els temps en què els escolars no han pogut utilitzar el pati de l’escola.

El pressupost d’aquest pavimentat i reforma ha estat de 44.535 euros, aportat íntegrament per l’Ajuntament d’Eivissa, i és un altre dels projectes triats pel Consell de Participació Ciutadana, finançat amb la partida de 450.000 euros dedicada als pressupostos participatius aquest any.
L’empresa Grupo Niberma, S.L. ha estat l’encarregada de dur a terme aquesta obra.

Després de posar el nou paviment a la pista, s’han marcat de nou les pistes de bàsquet i futbol que hi havia delimitades des d’abans d’aquesta actuació. També s’han tornat a col·locar les porteries i cistelles de bàsquet que hi havia. Aquesta millora en el ferm del pati és molt més adequat per als infants que no el de formigó de què disposaven en aquest centre per la qual cosa es garanteix major seguretat pels alumnes i major comoditat  especialment en la pràctica de l’esport al centre escolar.