Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Carrer de PortinatxL’Ajuntament d’Eivissa inicia la propera setmana les feines de reasfaltat a diversos barris de la ciutat, començant pel carrer de Portinatx, situat a Can Cantó.

A partir de la propera setmana, l’Ajuntament d’Eivissa té previst iniciar les obres d’asfaltat al carrer de Portinatx, al barri de Can Cantó, dins de les tasques del pla d’asfaltat, al que hi ha destinats al voltant de mig milió d’euros i que s’estendran a les properes setmanes també a diversos carrers dels barris de ses Canyes, Platja d’en Bossa i la Marina. Totes aquestes feines han d’estar acabades al llarg del proper mes, abans de les festes de Nadal.

En el cas del carrer de Portinatx, a Can Cantó, hi ha prevista una inversió de 80.613,55 euros, amb l’IVA inclòs, i és l’empresa Islasfalto qui se’n fa càrrec. En aquest carrer no es podrà estacionar mentre duren les feines, primer amb el fressat de l’asfalt vell i després amb l’estesa del nou ferm.

També s’han d’asfaltar els carrers Bisbe Huix, Bisbe Carrasco i Canonge Joan Planells, tots al barri de ses Canyes, en unes feines que s’estima que han de costar uns 120.000 euros.

A més, s’arreglarà el ferm dels carrers de Federico García Lorca, Pablo Picasso, José Vargas Ponce, Blas Infante i Antonio Machado, del barri de Platja d’en Bossa. En total, asfaltar-los té un pressupost de 135.000 euros.

En el cas de la Marina, es preveu asfaltar els carrers de Pere Sala, Anníbal, Antoni Palau i Guillem de Montgrí, amb un cost per a l’Ajuntament de prop de 55.000 euros.  

A més de l’estesa d’un nou ferm, està previst adaptar els pasos de vianants d’aquests carrers que no cumpleixin la normativa d’accessibilitat, amb el rebaix de les voreres i la instal·lació de paviment podotàctil allà on sigui necessari.