Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa deté per violència masclista a un home i uns altres dos per sengles delictes contra la seguretat en el trànsit.

Agents del servei nocturn de la Policia Local d’Eivissa varen detenir aquest passat dissabte un home de 35 anys acusat d’agredir una dona al carrer des Cubells. Sobre les 23.15 del 17 de novembre, la policia va ser requerida per uns vesins, que alertaren que escoltaven crits d’auxili i soroll de forts cops, com si una dona estigués sent agredida. Al lloc es personaren dos patrulles policials a comprovar aquests fets i observaren a una dona amb signes d’haver estat agredida, pel que varen procedir a la detenció d’un individu de 35 anys que respon a les inicials S.P. i es va auxiliar i protegir la víctima.

A la matinada del dissabte, a les 1.40 hores, els agents varen intervenir en un accident circulatori en que es varen veure afectats dos cotxes, un d’ells estacionat. El conductor que va causar l’accident, V.R.C. de 84 anys, va ser sotmès a les proves d’alcoholèmia i va donar positiu, amb 0,63 mg/l en el primer mesurament i 0,56mg/l en el segona. Donat que aquests resultats són superiors als nivells de presència d’alcohol tolerats, es va procedir a iniciar diligències judicials contra aquest conductor per un presumpte delicte contra la seguretat en el trànsit.

En la nit del diumenge, un motorista de 32 anys va ser detingut per conduir sota els efectes de l’alcohol. A les 23.15 hores, el conductor circulava en una motocicleta en direcció contrària per l’avinguda d’Ignasi Wallis i, en arribar a la intersecció amb l’avinguda d’Espanya gairebé impacta de front amb una patrulla del Cos Nacional de Policia quan aquesta s’incorporava a Ignasi Wallis.

La dotació d’Atestats de la Unitat Nocturna de la Policia Local d’Eivissa va sotmetre el pilot a les proves d’alcoholèmia, en las que aquest home va donar un resultat de 0,96 mg/l i 0,98 mg/l en aire espirat.