Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Amor no fa mal

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa organitza l’exposició col·lectiva ‘L’amor no fa mal’ per a commemorar el Dia internacional contra les violències masclistes. L’exposició s’inaugura el pròxim dimarts dia 20 de novembre.

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa organitza l’exposició col·lectiva ‘L’amor no fa mal’, comissariada per les artistes Aisha Bonet i Mr Reychel,  per commemorar el Dia internacional en contra de les violències masclistes que es celebra el 25 de novembre. L’exposició s’inaugura el proper dimarts dia 20 de novembre a les 18.30 hores, a la sala d’exposicions del centre de Creació Jove, C-19, al carrer Castella nº19 i comptarà amb la presència de tots els artistes.

A l’exposició hi participen nou artistes que mostraran les seves creacions realitzades en diferents formats com fotografia, pintura, tècnica mixta sobre paper, collage, grafitti i art experimental.

Els artistes que participen en aquesta exposició son David Corral, Aisha Bonet, Aida Miró, Nica Seeleva, Raquel Broza, Mr Reychel, Jerom, Boke i Aaron.

Totes les obres tenen com a nexe comú la “reivindicació dels autors com artistes al marge del nostre gènere, identitat o sexualitat”, com diu Mr Reychel.

Per a la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa, Carmen Boned, el fet d’organitzar aquesta exposició vol posar de manifest que “no pot haver-hi mai estima si no va acompanyat de respecte i complicitat” i que frases com ‘l’amor ens fa patir’ “no són veritat i poden crear vincles perjudicials”.

Aquesta serà la primera acció d’un programa d’activitats més ampli que prepara la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa per a sumar-se a la commemoració del Dia internacional contra les violències masclistes.

L’exposició es podrà visitar en horari de 10 a 13 hores i de 16.30 a 20.30 hores.

Enllaç a:
· Actes Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones