abril 16, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ses Figueretes

La primera neteja tindrà lloc aquest dissabte dia 17 de novembre al barri de ses Figueretes.

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa inicia un programa de neteja intensiva als barris de la ciutat anomenat ‘Feim dissabte al teu barri’, que comença aquest mes de novembre als carrers de ses Figueretes. Es tracta d’un programa de neteja intensiva de la ciutat durant la temporada d’hivern que complementa els tractaments que es realitzen diàriament al municipi.

Al barri de ses Figueretes, s’ha programat una intervenció en dos fases, la primera tindrà lloc aquest dissabte 17 de novembre i la segona el pròxim dia 24 de novembre. Les feines es faran entre les 8 i les 14 hores. 

En aquesta campanya de neteja en profunditat es tractaran tots els possibles punts conflictius dels barris: taques dels carrers, males herbes, neteja d’embornals i clavegueram que durà a terme l’empres Aqualia i també neteja de tota la senyalització. Aquestes tasques es complementaran amb la feina d’una educadora ambiental per tal que perduri el màxim temps possible tant el resultat d’aquest ‘Fem dissabte al teu barri’ com el de la neteja ordinària.

Per tal d’incrementar l’eficiència i el rendiment dels treballs a les zones objecte de neteja no estarà permès aparcar ni circular mentre s’estigui treballant.

Des de l’Ajuntament es vol incidir en que tot l’esforç que es faci en la neteja de carrers no donarà resultat sense la col·laboració ciutadana. Per tal d’informar a la ciutadania i la previsió de la campanya de neteja, es repartiran cartells informatius pels carrers objecte d’aquest ‘Feim dissabte al teu barri’. En  els cartells  s’informen dels carrers on s’actuarà i de la necessitat de no aparcar ni circular-hi mentre durin les feines i per l’altre recullen una sèrie de bones pràctiques adreçades a veïns i comerciants dels barris per col·laborar en la neteja.

La primera fase del ‘Feim dissabte a ses Figueretes’, aquest dissabte 17 de novembre, es concentrarà als carrers de Navarra, del País Basc i carrer de Galícia, entre els carrers de Formentera i de Ramon Muntaner. A la segona fase, també al barri de ses Figueretes, programada pel 24 de novembre, s’actuarà als carrers de Formentera, del periodista Francesc Escanellas i a l’altra meitat dels carrers de Navarra i de Galícia.
El proper barri on es farà dissabte amb aquesta campanya extraordinària de neteja és el de Cas Serres.

Aquesta campanya es porta a terme gràcies a la modificació del contracte de neteja de la ciutat que es va formalitzar l’agost passat amb la concessionària, Valoriza, i que incrementa els mitjans destinats a aquestes feines, també durant la temporada baixa, per poder executar aquest tipus d’actuacions específiques.

Enllaç a:
· Neteja especial "Feim dissabte a ses Figueretes"
· Ban amb motiu de les tasques de neteja especial al barri de ses Figueretes