Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Cor i BandaLa recaptació anirà destinada a benefici de SOS Refugiados Ibiza.

El Cor i la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa ofereixen, el proper dissabte dia 17 de novembre a l’auditori de l’Espai Cultural Can Ventosa a les 19 hores, el tradicional concert de Santa Cecília.  El concert, organitzat pel Patronat de Música de l’Ajuntament d’Eivissa, compta amb la col·laboració del Consell Insular d’Eivissa.

La primera part del programa, a càrrec del Cor Ciutat d’Eivissa, portarà a escena una selecció de cors de l’òpera de ‘La traviatta’, de Giuseppe Verdi,  sota la direcció de Miguel San Miguel. L’espectacle comptarà amb les actuacions solistes de Santi Pérez al piano, la soprano Irantzu Bartolomé i el tenor Diego Román. També participen les ballarines Marisol Roig-Francolí, Senda Novell, Marga Molina i el ballarí Juan José García, del Centro de Danza.

La segona part del recital, a càrrec de la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa sota la direcció d’Adolfo Villalonga, s’encetarà amb ‘Obertura 1812’, de Piotr Txaikovski i acabarà amb la peça en tres temps ‘Music for a festival’, de Philip Sparke.

El preu de les localitats, que ja es poden adquirir a la taquilla de Can Ventosa, és de 5 euros i tota la recaptació es destinarà a contribuir a la tasca que realitza la entitat Sos Refugiados Ibiza, amb l’enviament d’ajut humanitari als camps de migrats de Grècia.

Enllaç a:
· Programa del Concert en pdf