Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Platja de TalamancaEl programa d’activitats i esports a les platges de la ciutat d’Eivissa ‘Eivissa oberta tot l’any’ comença aquest dissabte a la platja de Talamanca. Degut a les obres que es fan a ses Figueretes, part del programa es trasllada as Martell. Enguany es mantenen les excursions amb caiac i s’incorpora l’eco tour a ses Feixes per divulgar la seva riquesa natural.

El programa, organitzat per l’Ajuntament d’Eivissa, preveu activitats esportives, jocs i tallers per a totes les edats durant els caps de setmana de tardor i hivern. Per la important transformació que es farà en aquesta temporada baixa a ses Figueretes, ‘Eivissa està oberta tot l’any’ es farà a Talamanca i s’estén també as Martell, dins el port de la ciutat. El d’aquest any és un programa “molt innovador, amb diverses noves activitats i enfocat als joves, per als que habitualment hi ha menys oferta o està més limitada”, ha comentat la regidora de Turisme, Glòria Corral, que ha recordat que aquest programa és obert “a tothom, tant visitants com residents al municipi”.

En aquesta nova ubicació es faran activitats urbanes des d’aquest cap de setmana, com un curs de fotografia al medi natural i un nou taller d’afroyin (disciplina que aplega dansa i moviment), demà al migdia, o una gimcana esportiva amb premis programada per diumenge.

Degut al gran èxit d’anteriors edicions, el programa manté les sortides amb caiac i s’amplien les activitats mediambientals de conscienciació amb un nou eco tour per descobrir ses Feixes que sortirà de vora les dutxes de Talamanca cada diumenge a les 11.45 hores amb una durada de dos hores. La resta d’activitats es duen a terme els dissabtes i diumenges entre el 10 de novembre i el 16 de desembre, des de les 10.30 del matí fins les 14.00 hores.

Pel que fa a les activitats esportives, es preveuen vòlei platja, handbol, caiac, senderisme (amb rutes fins a s’Estanyol), rugbi tag, pales, taller de circ i afroyin. Tant les activitats de circ com l’afroyin es faran a la nova ubicació des Martell, la resta a la platja de Talamanca.

Els tallers, dirigits a infants i adolescents, seran de polseres, slime, fang, Hama Beads, imants, mandales, xapes i tallers especials de Nadal per la confecció de figures del pessebre, garlandes i decoració de l’arbre. Tots es fan a Talamanca.

A més s’han organitzat jocs infantils cooperatius, reptes, jocs populars, jocs en equip, un torneig de jocs de taula i jocs per equips com ‘Atrapa la bandera’, també a la platja.

Les activitats es perllongaran des d’aquest cap de setmana fins al 16 de desembre.

Les persones interessades en apuntar-se a les activitats esportives ho poden fer enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al telèfon 971399232.