Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa arresta a dues persones, una d’elles per un presumpte delicte de robatori amb força i l’altre per tràfic de drogues.

Els agents de la Policia Local d’Eivissa han procedit, aquest passat dissabte dia 3 de novembre, a la detenció d’una persona de 71 anys pel presumpte delicte de robatori amb força.
L’avís es va rebre a les 14 hores informant de la sostracció de diversos objectes a un comerç situat a l’avinguda d’Ignasi Wallis. Un cop al lloc, els agents es varen adreçar a la empleada de l’establiment, que els va informar que una persona situada junt al local hi havia sostret un telèfon mòbil i un ‘smart watch’.

Els agents varen procedir a fer un escorcoll superficial i se li trobaren els objectes sostrets, fets pels quals, l’home va ser detingut i traslladat a les dependències del Cos Nacional de Policia.

D’altra banda, els agents de la Policia Local d’Eivissa van procedir, la matinada d’aquest diumenge dia 4 de novembre, a la detenció d’un home de 36 anys a qui varen sorprendre mentre oferia drogues al carrer, al passeig de ses Figueretes.

Els fets varen ocórrer durant un control preventiu de seguretat del servei nocturn de la Policia Local. La Unitat Nocturna va observar uns joves parlant amb un individu en actitud sospitosa, qui aparentment els va oferir unes substàncies, presumptament alguna droga. Tan aviat com aquesta persona es va adonar que era observat pels agents, va emprendre la fugida, tot i que va poder ser detingut a pocs metres del lloc dels fets.

En l'escorcoll que se li va practicar posteriorment al seu arrest, s’intervingueren diverses substàncies estupefaents i s’interposaren cinc actes per la Llei 4/2015.