Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Dia del PedalL’Ajuntament d’Eivissa organitza la 29 edició del Dia del Pedal que tindrà lloc el pròxim dia 4 de Novembre a partir de les 11 del mati a la plaça d’Antoni Albert i Nieto.

El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea i el tècnic d’esports, Lluis Lliteres, han presentat una nova edició del Dia del Pedal que es durà a terme el pròxim diumenge 4 de novembre a partir de les 9.30 hores a la plaça d’Antoni Albert i Nieto. Des de la regidoria d’Esports, s’han preparat 3 recorreguts diferents adaptats per a totes les edats. També s’han programat altres activitats d’animació i sortejos de premis.

Una de les novetats és que enguany, degut a les obres que es fan a la zona del passeig marítim, els recorreguts passaran pel barri de ses Figueretes.

Les inscripcions es podran fer a la plaça d’Albert Antoni i Nieto des de les 9.30 fins les 11.00 hores i els inscrits tindran com a regal una samarreta commemorativa del Dia del Pedal.

La primera sortida tindrà lloc a les 11.00 hores. Es tracta del recorregut de 13 km apte per a ciclistes a partir de 12 anys i acompanyants.
La segona sortida serà a les 11.15 hores amb el recorregut infantil de 6 quilòmetre. Aquest recorregut està dirigit a infants de 8 a 11 anys i acompanyants i la tercera sortida, el circuit baby, de 800 metres, està dirigit a infants menors de 8 anys.

A la plaça d’Albert i Nieto també s’han programat activitats de dinamització com el circuit d’educació vial que tindrà lloc entre les 11.30 i les 12.45 hores i el gran sorteig de bicicletes i altres premis.

El regidor d’Esports, Agustín Perea, ha volgut agrair la feina del centenar de voluntaris que faran possible que aquesta activitat es dugui a terme i ha destacat el canvi del recorregut  del circuit urbà que enguany passarà pel barri de ses Figueretes.
Per al tècnic d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Lluis Lliteres, aquesta és una jornada que compleix dos objectius, per una banda promou la utilització de la bicicleta com a mitjà sostenible de transport i per altra, incentiva la pràctica d’un esport.
 
Per a la celebració del Dia del Pedal, hi col·laboren l’associació de Voluntàries d’Eivissa i Formentera, un equip de voluntaris i voluntàries de l’Ajuntament d’Eivissa, els alumnes del grau d’Esports de l’institut Algarb, l’Associació de veïns Sa Pablo, ADDIF, H.C Eivissa, la Boutique de la Bici, A Tot Pedal, Bicicletes Joan Ferrer, Club s’Arc, protecció Civil d’Eivissa, Casa Manolo Bikes, No costat tant Bikes, Ciclofitness, Coca-Cola i l’empresa pàrquing Es Pratet.

Enllaç a:
· Informació Dia del Pedal