Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Vívete

El Centre Cultural Can Ventosa acollirà, el dissabte 3 de novembre a les 17 hores, la jornada "Vívete". Aquesta jornada ha estat organitzada per l’ONG Proyecto Juntos juntament amb la regidoria de Participació de l’Ajuntament d’Eivissa.

A la jornada hi participarà Irene Villa que presenta la ponència "Saber que se puede", Albert Casals amb la ponència "La sonrisa de la sirena", Lary León i Juanma y Sergio de la Sonrisa Verdadera. Aquesta jornada té la finalitat de fomentar valors de superació i actituds positives davant l’adversitat. Presentarà la jornada "Vívete", la presentadora i periodista Ainhoa Arbizu.

Els conferenciants tenen en comú que en algun moment de la seva vida, aquesta va canviar. Ens explicaran les seves experiències perquè els participants puguin reflexionar sobre el seu camí.

La jornada "Vívete" tendrà un preu de 20 € que aniran destinats a l’ONG Proyecto Juntos, que preveu beneficiar a infants i al·lots i al·lotes d’Eivissa i Formentera que lluiten contra greus patologies cròniques, malalties greus o amb necessitats especials.

Enllaç a:
· Venda d'entrades