Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

PMUSLa regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament d’Eivissa durà a terme el primer taller del procés participatiu del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS). Aquesta jornada es durà a terme dimecres 17 d’octubre a les 19.30 hores al CP sa Graduada.

La jornada s’organitzarà separant 5 sectors per a explicar el PMUS i recollir les propostes de la gent que hi participi. Aquests 5 sectors seran: transports, comerç, educatiu i medi ambiental, altres sectors i ciutadania en general.


El procés participatiu, té com a objectiu donar a conèixer el nou Pla de Mobilitat Urbana sostenible a la ciutadania, a les associacions de veïns i resta d’associacions del municipi i a tots els sectors implicats en la mobilitat del municipi.

D’altra banda, l’Ajuntament d’Eivissa, ja ha habilitat un espai a la web www.eivissa.es on es pot consultar el PMUS i fer-hi aportacions emplenant un formulari, aquest és un canal més per a participar amb la redacció del que serà el nou Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de la ciutat, que preveu estar vigent fins al 2025.

A més de la trobada sectorial, també es duran a terme reunions territorials, des de l’Ajuntament d’Eivissa es convocarà a diferents associacions de veïns i es realitzaran aquestes reunions per recollir les propostes dels vesins tenint en compte les qüestions específiques dels diferents barris de la ciutat d’Eivissa.

Una vegada finalitzades aquestes primera fase d’explicació i recollida d’idees i propostes, es realitzaran els anomenats tallers de retorn, on s’explicaran les propostes que s’han introduït al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, i quines no explicant-ne els motius.

El nou Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, preveu implantar un total de 42 actuacions per a que es redueixin 42.000 viatges diaris al municipi d’Eivissa i l’emissió de 10 tones de CO2 anuals, potenciant itineraris peatonals, itineraris amb bicicletes i el transport públic entre d’altres.

Enllaç a:
· Espai consulta i participació PMUS