Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Premi Dibuix AqualiaL’alumne David Ortiz, del col·legi de Can Misses d’Eivissa, rep el Premi de la 16a edició del Concurs Digital de Dibuix per representar el camí de l’aigua fins que arriba a l’aixeta.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora de Medi Ambient, Montse García, acompanyats del responsable del Servei Municipal d’Aigües, David Bernaus, han lliurat el premi a l’alumne guanyador de la 16a edició del Concurs Digital de Dibuix d’Aqualia amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua.

El guanyador ha estat David Ortiz, alumne del CP Can Misses, que ha rebut una tablet de premi, de mans dels responsables municipals i d’Aqualia.

El treball del jove alumne ha estat seleccionat entre els més de 8.000 escolars participants de diferents municipis d’Espanya i Portugal.  Aquest any el concurs es va llençar entorn el microsite www.aiguaperagrifus.cat i per decidir els premiats, el jurat ha valorat “la capacitat per representar el camí que porta l’aigua des de la natura fins a casa, així com la manera com es retorna al medi natural”.

El concurs infantil s’emmarca en el conjunt d’iniciatives que regularment desenvolupa Aqualia amb escoles per donar a conèixer les fases del cicle integral de l’aigua als més petits i educar en un ús i consum més responsable d’aquest recurs.