Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Festa de VoluntariatEl voluntariat rebrà un homenatge per la seva tasca altruista.

Les regidories de Benestar Social i de Participació de l’Ajuntament d’Eivissa han organitzat la III Fira del Voluntariat de la ciutat d’Eivissa que es durà a terme el proper dissabte 6 d’octubre a partir de les 11 hores a la plaça d’Antoni Albert i Nieto. Aquesta iniciativa té com a objectiu principal ser un punt divulgatiu i de presentació de la tasca que fan, al llarg de l’any,  les entitats que hi participen, on la figura del voluntari és cabdal.

A aquesta edició han confirmat l’assistència 38 entitats, entre associacions i ONG’s del tercer sector, que treballen en l’àmbit social, sanitari i de cooperació i que garanteixen a través de la seva dedicació, experiència i coneixement, l’atenció i visibilitat a persones i col·lectius que es troben en una situació desafavorida. Totes elles amb la participació de persones voluntàries.

A més, l’Ajuntament d’Eivissa retrà un homenatge a les persones voluntàries de la ciutat, inaugurant un nou monòlit que estarà situat als jardins de la plaça d’Antoni Albert i Nieto, i posterior actuació musical de Joan Murenu. L’homenatge tindrà lloc a les 12.15 hores i hi participaran l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, el tinent d’alcalde de Benestar Social, Joan Ribas i el voluntariat.

Durant la jornada hi ha organitzades diferents activitats lúdiques i culturals que acompanyaran la feina de les entitats participants. Per començar aquesta III Fira del Voluntariat, tindrà lloc una classe de Ioga a càrrec de SOS refugiats a les 11 hores, seguidament, a les 12 hores, hi haurà demostració de ball pagès a càrrec de la colla de sa Bodega.

Al migdia a les 13.30 hores hi haurà concert de Pizza 4 brkfst i tot seguit a les 14.30 hores hi haurà paella popular, tant per a les entitats que participen de la III Fira del Voluntariat com per a la gent que visiti la Fira, que podrà adquirir el ticket per a un plat de paella i una beguda  a un preu de 6€.

Per continuar a la tarda a les 16 hores actuarà Back Beat  a les 16.30 hores, també hi haurà demostració de la Colla de Vila i, a partir de les 17.00 hores, hi haurà un espectacle de màgia a càrrec del Mag Albert i un espectacle de dansa a les 18.30 hores de l’acadèmia Passion Dance.

Per a cloure la jornada hi haurà concert en directe del grup de música Doctor Trapero.

A més al llarg del dia s’han organitzat diferents tallers infantils i castells inflables en horari de 11 a 13.30 hores i de 17 a 19.30 hores i animació a càrrec del mag Albert. També la Creu Roja oferirà tallers de reanimació cardiopulmonar entre les 11 i les 13 hores.

Pel que fa a la barra de l’esdeveniment, serà una barra solidària a càrrec i benefici d’ADDIF. Per la seva banda SOS Refugiats durà a terme un matí de recollida de material.

Finalment, la regidoria de Medi Ambient  de l’Ajuntament d’Eivissa també participarà a la III Fira del Voluntariat amb la organització d’un matí d’adopció responsable d’animals del Centre de Protecció Animal de sa Coma, amb la participació dels seus voluntaris.

Enllaç a:
· Programa de la III Festa del Voluntariat