Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ibiza Slow FestivalEl baluard de Sant Pere acollirà la segona edició de la gala del festival audiovisual Ibiza Slow Video Festival, el divendres dia 28 de setembre. Més de 100 vídeos de 20 productores i professionals de la imatge participen en el festival audiovisual.

La regidoria de Turisme, Glòria Corral i el regidor de Cultura, Pep Tur acompanyats de l’organitzador de Ibiza Slow Video festival, Christian Balius i la vicepresidenta del Consell d’Eivissa, Marta Díaz, han presentat avui la segona edició del festival d’audiovisuals que tindrà lloc el proper divendres dia 28 de setembre al baluard de Sant Pere a partir de les 20 hores.

Un centenar de vídeos provinents de més de 20 productores i professionals del sector de la imatge seran votats a través de l’APP Ibiza viu( ibizaviu.tv) i es premiarà el “Millor audiovisual realitzat a Eivissa”. Abans però, es seleccionaran els 5 millors vídeos que seran els que rebran l’estatueta de la deessa Tanit, símbol del certamen.

L’objectiu de Ibiza Slow Video Festival és mostrar la cara més desconeguda de l’illa d’Eivissa a través de les creacions audiovisuals que es presenten. El principal requisit és que els vídeos han d’estar produït i/o rodat a l’illa d’Eivissa. Cada creador pot enviar fins a 5 vídeos que s’han de presentar en format HD, que han de tenir una durada de 1 minut, com a mínim, fins a un màxim de 10 minuts.

Per a la regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa, Glòria Corral, ‘aquest certamen és el canal perfecte per donar a conèixer la imatge d’Eivissa que tots volem potenciar, la de la gastronomia, el mediambient, la cultura, el patrimoni i les tradicions. És una plataforma per arribar a molta gent per a que conegui el que realment és Eivissa’

El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Eivissa, Pep Tur, ha afirmat que ‘la segona edició de l’Ibiza Slow Video Festival s’instal.la al calendari cultural de la ciutat d’Eivissa i és, sense dubte, una finestra a la creació i un motor industrial del sector audiovisual de l’illa que ens permet crear un viver d’empreses i professionals del sector de la imatge.

Per la seva banda, la consellera d’Industria, Marta Diaz, ha afirmat que ‘les institucions han de donar suport a aquestes iniciatives que tenen en compte el vídeo, és la primera vegada que es realitza un festival d’aquestes característiques a Eivissa i s’ha de potenciar’.

El responsable del festival, Christian Balius, ha explicat el funcionament del Festival. L’arribada dels videos participants en el segon certamen, estarà obert fins el mateix dia de la gala, el proper divendres dia 28 de setembre, fins les 20 hores, moment en que, es farà un compte enrere i es tancarà el termini de presentació. Posteriorment es seleccionaran els vídeos que més hagin agradat al públic i es realitzarà la selecció dels més votats.

Per al responsable del festival, enguany han tingut especial interès en els vídeos relacionats amb la protecció de la Mediterrània i dels espais naturals.

Els cinc videos més votats rebran una estatueta de la deessa Tanit. També hi haurà diferents premis com el primer premi al millor vídeo que serà un curs professional de dron a càrrec de l’empresa Drones Mallorca; el segon premi rebrà una estància per a dos persones a un hotel de la ciutat d’Eivissa, amb esmorzar i sopar inclòs i el tercer premi es un cistella amb un sortit Gourmet de Frutos Secos Ibiza.

Durant la gala també es comptarà amb diferents actuacions a càrrec de Tamara Domínguez, David Devanagari i Susana Paz, del projecte Fantasia Group Show Ibiza.