Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

C19 programacióMés de 30 activitats amb novetats com un taller de creació musical i un curs de iniciació a la fotografia.

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa ha dissenyat més de trenta activitats per a participar durant aquest trimestre al C19 i en matèria de joventut.
Pel que fa a les activitats destinades a infants i joves, la novetat és el curs de Composició Digital i tècnica de punxa discs, organitzat per Ibiza Blau Músic. Els joves d’entre 9 i 18 anys podran aproximar-se a la creació musical i la interpretació amb noves tecnologies.

També es realitzarà el ja consolidat programa "Descobreix el C19", un programa gratuït destinat a joves d’entre 12 i 18 anys. Cada dia de la setmana es fan diferents activitats, a més de fer un suport escolar de dilluns a divendres, de 16.30 a 17.30 hores. El dimarts, es realitzarà un taller de dibuix manga, de 17.30 a 19 hores, amb Paco Garcia, el dijous iniciació a la màgia, de 17.30 a 19 hores amb Agustín Prades i els divendres es realitzaran jocs a la terrassa i sortides com futbol, cartes, tennis taula i jocs multimèdia, de 18 a 20.30 hores. D’altra banda, els dimecres es realitzen activitats a la carta segons la demanda dels joves, d’aquesta manera els joves s’impliquen en el funcionament del centre i en les activitats que s’han de realitzar. A més, el primer divendres de mes, la psicòloga Cristina Freixa, realitzarà un curs d’autoajuda per a joves i adolescents, per tal d’ajudar i orientar les seves inquietuds.

Finalment hi haurà activitats com iniciació al cant i ritme, dimecres o dijous de 18 a 19h. Robòtica educativa bàsica, els dijous de 17 a 18.30 hores. Robòtica avançada el dijous de 18.30 a 20 hores. Teatre, i les activitats del VilaJove Nit, que es realitzen els dissabtes de 18.30 a 22.30 hores on hi participen les diferents associacions juvenils a més del personal del C19.   

La programació d’aquest trimestre també acull al C19 diferents activitats destinades als infants d’entre 3 i 12 anys i que es realitzen els dissabtes al matí. Per una banda hi haurà els Dissabtes al C19, activitats gratuïtes cada dissabte, per a un màxim de 30 infants que s’adjudicaran per ordre d’arribada. Les activitats començaran a les 10 hores i finalitzaran a les 13 hores.

A més d’aquesta activitat gratuïta, també s’oferiran diferents tallers, també en horari de matí els dissabtes. Entre aquests tallers hi haurà: Taller de manga, dansa i teatre, amb diferents nivells i per a diferents edats.

A la programació trimestral del C19 també hi haurà activitats per a adults. Aquestes es realitzaran de dilluns a divendres en horari de matí. Hi haurà Pilates els dimarts i dijous de 9 a 10h, a càrrec de l’equip d’Ana Calvo. Txi-Kung, el dilluns, dimecres i divendres de 9.15 hores a 10.15 hores, a càrrec d’Elena Riera. Tai-txi, dilluns, dimecres i divendres de 10.30 a 11.30 hores, també a càrrec d’Elena Riera. Zumba, els dimarts i dijous de 10 a 11h, a càrrec de Roxana I. Giordano. Superlocal, tonificació general i localitzada, els dimarts i dijous d’11 a 11.30 hores. A càrrec de Roxana. I Giordano. Yourself-Defense, els divendres de les 11.30 a les 13 hores, a càrrec de Javier Gomez. Teatre per adults, a càrrec de Susan Deakin, els dijous de les 11.30 a les 13 hores.

La novetat a les activitats d’adults serà el curs d’Iniciació a la fotografia que impartirà José Juan Gonzálvez, on donarà a conèixer els aspectes essencials de la fotografia digital. Aquest taller serà de 10 hores es realitzarà el dilluns i dimecres de 10 a 12 hores i començarà el 12 de novembre.

A més s’han organitzat dos campaments, el primer destinat a joves d’entre 8 i 12 anys, que es durà a terme el 20 i 21 d’octubre amb Activitats Aquàtiques. Les inscripcions es podran realitzar des del 8 al 15 d’octubre. I un campament d’Aventures, destinat a joves d’entre 13 i 17 anys, el 27 i 28 d’octubre, les inscripcions es podran realitzar del 15 al 22 d’octubre. Ambdós campaments tendran lloc a Can Tomeu.

Durant el Nadal, les activitats continuen, i des de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa, s’ha previst realitzar una Escola de Nadal, el 26, 27 i 28 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener, amb activitats d’oci, tallers de manualitats i visites municipals per a infants d’entre 6 i 12 anys.

Finalment, l’Associació Cultural Wabiza, durà a terme la Ibiza Japan Week, del 22 al 26 d’octubre, on ha programa exposicions, tallers, contacontes i altres activitats i l’Associació Mal de Cap per la seva banda durà a terme el V Festival Mal de Cap, i el divendres 9 de novembre durà a terme al C19 la inauguració i primer pas de curtmetratges, a més d’una xerrada a càrrec del dibuixant de còmics, Manuel Bartual, sota el títol Noves narratives.

Les inscripcions es podran realitzar des del 18 de setembre al C19, carrer de Castella, 19, de les 9 a les 13 hores i de les 16.30 a les 20.30 hores.

Enllaç a:
· Web del Centre de Creació Jove C-19