Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Finalitzades obres Can MissesLes dues obres han estat incloses dins del conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament d’Eivissa i el Consell Insular i han tingut un pressupost de 600.000 euros.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i el president del Consell Insular d’Eivissa, Vicent Torres, han presentat la finalització dels treballs de millora del paviment de la pista d’atletisme i la reforma de la graderia de l’Estadi de Can Misses, incloses al conveni de col·laboració signat entre les dues institucions enguany. A la presentació també hi han assistit el conseller de Cultura i Esports, David Ribas, el director insular d’Esports, Fernando Gómez i el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea.

Les obres de la pista d’atletisme han consistit en la renovació completa de la superfície sintètica del paviment de la pista, que consta de 8 carrers, i la zona de salt. Han comptat amb un pressupost de 307.622,95 euros i les ha dut a terme l'empresa Obres i Paviments Especials SA. La pista d’atletisme estarà disponible als esportistes i atletes a partir del proper dilluns.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha agraït la col·laboració del Consell Insular en la millora de les instal·lacions esportives del municipi d’Eivissa  i ha dit que “les obres que s’han prioritzat per part del Patronat d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa han estat  fetes a dues instal·lacions de referència a nivell insular donat que és l’única pista d’atletisme de tota l’illa i l’únic estadi amb capacitat per a més de 5.000 espectadors, fet que a més serveix per potenciar i promoure esdeveniments de turisme esportiu i atreure la celebració d’esdeveniments esportius fora de la temporada turística i per tenir en perfecte estat unes instal·lacions que donen servei a molts esportistes de l’illa d’Eivissa”.

Finalitzades obres Can MissesPer la seva banda, el president del Consell Insular, Vicent Torres, ha destacat les inversions fetes des la institució insular en la millora de les instal·lacions i en la construcció de noves infraestructures esportives a l’illa d’Eivissa on enguany s’hi ha invertit més de 3 milions d’euros.

Posteriorment, les autoritats han visitat les obres realitzades a l’Estadi de Can Misses que han consistit en la reparació i impermeabilització de la graderia i la col·locació de més de 1.800 seients.