Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Reunió viceministre de JapóL’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora de Turisme, Glòria Corral, s’han reunit aquest matí amb una delegació d’empresaris japonesos que encapçala la presència del viceministre de Transport, Infraestructures i Turisme del Japó, Tsukasa Akimoto i dos membres del House Representatives del Japó, Hajime Sasaki i Takaki Shimasuka.

Durant la reunió, la delegació japonesa s’ha interessat per la ciutat d’Eivissa, declarada Patrimoni Mundial, i per la seva gestió turística donat que als darrers anys s’està incrementant el turisme japonès a Europa.

D’altra banda, el pròxim 12 de novembre es compleixen 150 anys de l’apertura de relacions diplomàtiques entre el Japó i Espanya i la trobada s’emmarca en les visites a altres ciutats d’Espanya, entre elles Madrid, per conèixer també la seva experiència com a ciutat receptora de turistes.
Precisament Japó va rebre 30 milions de turistes durant l’any passat i preveu incrementar fins a 40 milions de turistes durant les olimpíades de Tokio 2020.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora de Turisme, Glòria Corral, han destacat el creixent interès per l’illa d’Eivissa per part del turisme oriental, especialment provinent de la Xina i el Japó, així com les xifres en augment que s’estan observant amb el turisme nord-americà. També han explicat els avantatges de ser una ciutat turística, els reptes que afronta i les principals segmentacions i campanyes en les quals treballa l’Ajuntament d’Eivissa, potenciant l’interès en el segment de turisme cultural i patrimonial, esportiu, gastronòmic, familiar i d’experiències, en temporada baixa.  

La delegació japonesa té previst realitzar una visita guiada a Dalt Vila i a la Necròpolis de Puig des Molins.