Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Platja per a tothomL’Ajuntament d’Eivissa presenta la cinquena edició del programa de conscienciació ‘Una platja per a tothom’ amb activitats i tallers mediambientals a les tres platges del municipi d’Eivissa.

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa, Montse García, i Javier Montilla, coordinador del servei de socorrisme, han presentat aquest matí la campanya de conscienciació ‘Una platja per a tothom’ que tindrà lloc durant el cap de setmana, a les tres platges del municipi d’Eivissa.

En la cinquena edició de Una platja per a tothom s’ha consolidat com a activitat anual a les platges per tal de conscienciar a grans i petits amb tallers mediambientals i activitats esportives, així com tallers de prevenció i mesures de seguretat a les platges. En aquesta nova edició, com a novetat, es durà a terme una gimcana, organitzada per Trideporte, i destinada a les famílies. La gimcana transcorrerà per l’arena i dins l’aigua a la platja de ses Figueretes el proper dissabte 1 de setembre.

Per a la regidora de Medi Ambient, Montse García, ‘aquest programa arriba a la cinquena edició havent-se consolidat en aquesta legislatura, ja que cada any hem anat introduint més activitats i fent més ric el programa’. Garcia, també ha volgut agrair la tasca de tots els actors implicats ja que ‘en aquesta iniciativa on els socorristes són part important, també hi ha implicades altres organitzacions i empreses que fan possible desenvolupar un programa variat, com Protecció Civil d’Eivissa, Trideporte, el Club Nàutic d’Eivissa o les associacions de veïns de ses Figueretes, Talamanca i la de Puig des Molins que hi participa per primera vegada’.

El divendres dia 31 d’agost, l’activitat tindrà lloc a la platja de’n Bossa amb tallers mediambientals, taller de socorrista per un dia, en el que els socorristes ensenyen mesures de seguretat a la platja i un taller de recuperació cardiopulmonar (RCP) a càrrec de Protecció Civil.

El dissabte dia 1 de setembre Una platja per a tothom es trasllada a Talamanca amb tallers mediambientals, el taller socorrista per un dia, el taller de RCP, una exposició del Museu de la Mar i, per segon any consecutiu, un curs d’iniciació de vela que ofereix el Club Nàutic d’Eivissa i l’escola municipal de vela.

D’altra banda, el mateix dissabte 1 de setembre, a la platja de ses Figueretes entre les 17 i les 19 hores tindrà lloc la gimcana organitzada per Trideporte.

Diumenge dia 2 de setembre, les activitats conclouran a la platja de ses Figueteres amb un torneig de futbol, aquagym per a la gent gran, curs de vela com el dia anterior i un partit de waterpolo que oferirà el Club natació Eivissa i el Club de Waterpolo de Sant Josep. A més d’activitats mediambiental, el taller de socorrista per un dia i el taller de RCP.

Les activitats a les platges tindran lloc entre les 11 i les 18.30 hores i són gratuïtes.

A més, durant tot el cap de setmana, s’escenificarà una campanya de conscienciació amb  la necessitat de mantenir les platges netes amb la instal·lació de pipes i llosques gegants, per tal de fer una crida d’atenció a tots els usuaris.