Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Controls PoliciaLa Policia Nacional juntament amb la Policia Local d’Eivissa ha realitzat, aquest cap de setmana dos controls preventius de seguretat integrals conjunts a diversos punts del municipi i en especial a l’avinguda Pere Matutes Noguera, avinguda de Santa Eulària i avinguda Vuit d’Agost. 

En els controls, realitzats els dies 24 i 25 d’agost entre les 23 hores i les 04.00 hores, la Policia Nacional ha aixecat un total de 27 actes per infracció de la Llei de Seguretat Ciutadana (Llei 4/2015).
D’aquestes actes, 24 han estat obertes per tinença de substàncies estupefaents i 3 per tinença d’armes prohibides.

Per la seva banda, els agents de la Policia Local d’Eivissa ha formulen 15 denúncies per diferents infraccions al Reglament General de Circulació amb el resultat de 7 etilometries positives de les quals en dues s’han obert diligències judicials i en 5, denúncies administratives.
També es realitzen proves de conducció sota els efectes de substàncies estupefaents, amb un resultat de 6 positius als que s’interposa les corresponents denúncies administratives, una d’elles al conductor d’un taxi del municipi de Sant Josep. També s’ha obert una diligència judicial per conduir sense permís.