Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Murial GrossmanEivissa Jazz completa la seva programació pel 30è aniversari amb dos concerts gratuïts de Muriel Grossmann Quartet i Omar Alcaide Quartet.

El festival Eivissa Jazz arriba aquest any al seu 30è aniversari i, per aquest motiu, a la programació anunciada fins ara l’Ajuntament d’Eivissa afegirà dos concerts gratuïts extres que serviran per escalfar motors de cara a les cinc nits d’actuacions que tindran lloc la setmana vinent.

El primer d’aquests concerts tindrà lloc al passeig de Vara de Rey aquest divendres dia 31 a partir de les 21 hores i estarà protagonitzat pel quartet de la saxofonista Muriel Grossmann, qui ha participat en diverses ocasions en el festival al llarg de la seva història. En aquesta ocasió, Grossmann estarà acompanyada per Radomir Milojkovic (guitarra), Uros Stamenkovic (bateria) i Gina Schwarz (contrabaix). El quartet de la saxofonista austríaca presentarà el seu ‘Spiritual Jazz’.


Omar Alcaide quartetLa veterania de Grossmann donarà pas el dilluns dia 3 a les 20 hores al concert d’un dels valors emergents del jazz a Eivissa, com és el jove guitarrista Omar Alcaide. En aquesta ocasió el festival es desplaçarà fins a la galeria Ibiza Art Projects, ubicada a es Gorg, on Alcaide actuarà amb el trompetista Pere Navarro, el bateria Dani Domínguez i Llorenç Barceló als teclats, acompanyats per l’obra de l’artista de Chicago Tony Lewis.

D’aquesta manera, Eivissa Jazz amplia la seva programació fins a set jornades de concerts, tres d’elles completament gratuïtes, i completa el seu cartell per aquesta edició d’aniversari.

Aquest 2018 els aficionats al jazz podran gaudir dels concerts de Sílvia Pérez Cruz, Eli Degibri, Eivissa Jazz Experience, Anders Fjeldsted, Pablo Martín Caminero, Pere Arguimbau, Big Band Ciutat d’Eivissa, Antonio Serrano i María Toro, a més dels de Muriel Grossmann i Omar Alcaide. Onze actuacions per a una edició molt especial del nostre festival, que tornarà a comptar amb José Miguel López, director i presentador del programa Discópolis de RNE3, com a mestre de cerimònies.

Precisament el programa de RNE3, Discópolis emetrà els concerts del Festival Eivissa Jazz de l’any passat. El calendari d’emissió dels concerts serà el següent:
Dimarts 28 d’agost: M.A.P.
Dimecres 29 d’agost: Ximo Tebar
Dijous 30 d’agost: Kontxi Lorente
Divendres 31 d’agost: Abe Rabade’s Eivissa Jazz Experience
Dilluns 3 de setembre: Malmstrom
Dimarts 4 de setembre: Marcin Wasilewski Trio
Dimecres 5 de setembre: 26 minuts de Ximo Tebar, 7 minuts de Abe Rábade Eivissa Jazz Experience i 5 minuts de Marcin Wasilewski Trio, a més de la Sintonia del festival creada per Abe Rábade.