Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Mercat nouLes empreses interessades disposen fins al dia 10 de setembre per a presentar ofertes.

L’Ajuntament d’Eivissa treu a licitació la contractació del servei de manteniment, neteja i conservació de les instal·lacions del Mercat Nou i de la concessió de l’explotació i vigilància de l’aparcament subterrani.
Les empreses interessades poden fer a arribar les seus propostes a l’Ajuntament d’Eivissa fins al dia 10 de setembre. El valor del contracte ascendeix a 73.018,66 euros anuals (IVA inclòs)  i serà per dos anys de duració podent-se prorrogar anualment fins un màxim de 3 anys.

Pel que fa a l’aparcament subterrani, al nou contracte s’han inclòs una sèrie  de millores destinades a fomentar-ne el seu ús i a ampliar els dies i les hores en que estarà obert. A partir de la nova contractació, l’aparcament subterrani del Mercat Nou, propietat de l’Ajuntament d’Eivissa i amb capacitat per a 100 vehicles, estarà obert 365 dies a l’any durant les 24 hores del dia. Anteriorment, l’aparcament tancava a les 22 hores i es mantenia tancat al públic els diumenges i festius.

També, i amb la intenció de facilitar places d’aparcament al barri, s’han establert bons nocturns d’aparcament que seran operatius des de les 18 hores fins les 08.00 hores a un preu de 40 euros mensuals i un bon nocturn anual per 400 euros. Una vegada es liciti el nou contracte, s’informarà a la ciutadania per tal de poder sol·licitar el nou servei d’abonaments nocturns mensual i anual.
L’aparcament comptarà també amb nous serveis com el de pagament amb targeta de crèdit, modernització de les màquines de pagament i d’un vigilant de seguretat.