Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ibiza ConcertsEl Festival Internacional de Música Clàssica Ibiza Concerts oferirà tres nits de concerts a Eivissa i Santa Eulària a benefici de Mans Unides.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Eivissa, Pep Tur, i el violinista Linus Roth han presentat aquest matí el Festival Internacional de Música Clàssica Ibiza Concerts.  A la presentació també hi ha assistit el director insular de Turisme, Vicent Torres, i al regidora de Cultura de Santa Eulària, Ana Costa. 

El Festival comptarà amb tres concerts, el primer dels quals  tindrà lloc el dia 31 d’agost a les 21 hores al Claustre de l’Ajuntament d’Eivissa anomenat “Virtuoso Stradivarius”; el segon concert en el que s’oferirà “Musica de càmera”, que tindrà lloc el dia 1 de setembre a les 21 hores al Palau de Congressos de Santa Eulària des Riu;  i el tercer concert “Nit de tango” que es realitzarà el dia 2 de setembre a les 21 hores, al Claustre de l’Ajuntament d’Eivissa.

Per al regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Eivissa, Pep Tur, ‘és molt satisfactori que aquest festival tingui lloc al Claustre de l’Ajuntament d’Eivissa, a un lloc Patrimoni Mundial, perquè fa que el puguem potenciar amb oferta cultural’. Aquest festiva, a més és una mostra de col·laboració entre institucions per a que la música de alta qualitat ens arribi a tots’.
La regidora de Cultura de Santa Eulària des Riu, Ana Costa, ha dit que ‘és un orgull poder contar de nou amb un concert de Linus Roth al Palau de Congressos al municipi de Santa Eulària’.
El director del Festival Internacional de Música Clàssica, el violinista Linus Roth, ha agraït l’esforç de les institucions ‘per fer possible aquest festival de Música i més tenint en conta que la recaptació anirà a benefici de Mans Unides i pel fet que la música sigui un nexe d’unió entre les persones’.
Roth estarà acompanyat per importants músics internacionals com José Gallardo, Marcelo Nisinman, Peiju Xu, Marko Ylönen o Winfried Holzenkamp.

Per la seva banda, el director insular de Turisme, Vicent Torres, ha destacat el fet de que el Festival Ibiza Concerts permet ‘poder ampliar l’oferta cultural tant als residents com als visitants’.
El violinista i director del Festival Internacional de Música Clàssica Ibiza Concerts, Linus Roth, interpreta amb el violí Stradivarius "Dancla" de l’any 1703, un préstec de la fundació del L-Bank Baden-Württemberg.

Linus Roth, que ja va rebre el Premi ECHO KLASSIK com "Best Newcomer" de 2006 pel seu CD de llançament a l'etiqueta EMI, ha rebut el seu segon premi ECHO a l'any 2017, per l’enregistrament dels concerts de violí de Shostakovich i Tchaikovsky amb el London Symphony
Orquestra dirigida per Thomas Sanderling.
La recaptació de les entrades, que tenen un preu de 20 euros per als adults i 10 euros per als infants, serà a benefici de Mans Unides i es poden adquirir a la web www.ibizaconcerts.com, i als comerços Holy-Sport a Santa Eulària des Riu i l’Hotel Royal Plaza a la ciutat d’Eivissa.