Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa i la Policia Nacional realitzen un control conjunt a diversos establiments d’oci nocturn donant com a resultat un total de 15 denuncies per irregularitats als locals i infraccions d’ordenances municipals i l’aixecament d’11 actes per possessió de substàncies estupefaents.

La Policia Local d'Eivissa, conjuntament amb la Policia Nacional, ha realitzat durant la nit del dia 17 al 18 d’agost, controls de diversos establiments dedicats a l'oci nocturn al municipi d'Eivissa.

Durant els controls s’han formulat un total de 15 denúncies en observar-se diverses irregularitats als locals i per infracció a les ordenances municipals.

Entre les denúncies per infraccions més greus, es troba la denúncia a un establiment per infringir l'ordre de precinte dels aparells musicals, i a un altre per manca de llicència d'activitat, manca de llicència de música i no tenir connectat el limitador, per aquest motiu s’ha procedit al precinte dels aparells musicals. També s’ha interposat una multa per tenir la porta d'emergència bloquejada.
A més, en el transcurs del control s'ha procedit a la detenció d'un ciutadà per infracció a la llei d'estrangeria i s'han aixecat 11 actes per infracció a la llei orgànica de protecció de seguretat ciutadana per possessió de substàncies estupefaents.

Com a conseqüència dels controls realitzats, s'han formulat dues denúncies per oferir serveis sexuals en la via pública i a una altra per venda ambulant, sent après el material.