Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

ControlsEls controls han tingut lloc des del dia 7 fins al dia 12 d'agost a les principals avingudes i carrers d'accés a la ciutat d'Eivissa.

En total, s'han controlat 1470 vehicles i s'han interposat 41 infraccions per superar els senyals de límit de velocitat. Aquestes xifres són traslladades a la Direcció general de Transit perquè siguin incloses a les seves estadístiques.

Per altra banda, la Policia Local ha atès diferents serveis al llarg de les darreres hores. El passat diumenge, dia 12 d’agost, es va produir un incendi a una casa particular ubicada a la carretera de Talamanca. En el moment de l'incendi no hi havia ningú a l'interior de la casa. Sembla que l'incendi es va originar per un curtcircuit a un electrodomèstic. En va resultar afectada la cuina i el saló de la casa.

IncendiTambé s'han atès diferents trucades relacionades amb accidents de trànsit. Diumenge dia 12 d'agost a les 20.30 hores, al núm. 65 de l'avinguda Pere Matutes Noguera, la conductora d'un vehicle perd el control i acaba col·lidint contra tres cotxes que es trobaven aparcats, quedant el vehicle bolcat al mig de la via. La Policia Local es desplaça fins al lloc de l'accident i la conductora es nega a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia per la qual cosa s'obrin diligències per aquesta negativa. L'avinguda va haver de ser tallada al trànsit durant mitja hora, desviant la circulació pels carrers adjacents.

D'altra banda, ahir dia 13 d'agost, la Policia Local d'Eivissa va retirar un vehicle que havia col·lidit contra una tanca a l'avinguda Santa Eulària, sense que hi hagués cap vehicle més implicat en l'accident, i que fou abandonat pel seu conductor. Finalment es va retirar el vehicle de l'avinguda i es traslladà al Dipòsit Municipal mentre es fan gestions per localitzar la propietat del vehicle.
Avui, a les 13 hores a l’avinguda de la Pau, la Policia Local ha atès un accident d’un motorista que ha xocat contra un guarda-rail, sense que s’hagi  vist implicat cap altre vehicle. El ferit ha estat traslladat d’urgència a l’Hospital de Can Misses.