Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Cessió habitatges Ib SalutL’Ajuntament d’Eivissa signa un protocol d’actuació amb mitjançant el qual es cedeixen un total de 7 habitatges de propietat municipal a l’IbSalut. Tres d’ells es posen ja a disposició de la conselleria i la resta es cediran en funció de les necessitats dels professionals sanitaris. 

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i el director General del Servei de Salut, Juli Fuster, acompanyats de la consellera de Salut del Govern de les Illes Balears, Patricia Gómez, han signat aquest matí un protocol d’actuació mitjançant el qual l’Ajuntament d’Eivissa cedeix a l’IBSalut, de manera gratuïta i temporal, un total de 7 habitatges de propietat municipal. De manera immediata es cedeix l’ús de tres pisos, ubicats als barris de Dalt Vila i sa Penya, per tal que siguin destinats a allotjament dels professionals del Servei de Salut i, a mesura que siguin necessaris, es cediran la resta d’habitatges.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha manifestat que ‘des de l’Ajuntament d’Eivissa, sabeu que estem donant passes decidides amb actuacions que comportin la promoció d’una política d’habitatge, decidida i ferm, per tal de solucionar la problemàtica d’accés a l’habitatge i, amb aquest protocol amb l’IBSalut, aconseguim a més que el personal sanitari tingui una continuïtat i permanència a Eivissa’.
La consellera de Salut del Govern de les Illes Balears, Patricia Gómez, ha afirmat que aquesta cessió  ‘és un pas més per a garantir la situació dels treballadors sanitaris, treballant en la recuperació de drets, i facilitant que els professionals puguin venir a Eivissa sense que la vivenda sigui un inconvenient. Pensem que és una oportunitat per a tots els professionals sanitaris que venen a l’illa’.

L’Ajuntament d’Eivissa, al darrer any, ha posat a l’abast  de diferents serveis municipals, entitats i institucions, un total de 8 habitatges: tres pisos a Dalt Vila al Servei d’Acollida Municipal, amb un total de 7 places, per a que les persones amb un pla de feina, tinguin una alternativa habitacional; dos pisos a APFEM, amb un total de cinc places, destinades a persones que la seva vulnerabilitat suposa una desavantatge a l’hora d’emancipar-se i aconseguir un pis, i tres pisos a l’IbSalut per a personal sanitari.

L’alcalde ha destacat també que, amb la política d’habitatge, iniciada per aquest govern, s’està sembrant, juntament amb el Govern de les Illes Balears, tot un seguit d’actuacions dirigides a posar a l’abast de la ciutadania  la possibilitat d’accés a un habitatge digne en condicions assequibles.