Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalUs informam de les darrers actuacions del servei nocturn de la Policia Local d’Eivissa ocorreguts aquesta passada matinada:
La Policia Local d'Eivissa, va procedir durant el servei nocturn, a la detenció d’un home que havia agredit a la seua dona en un cas de violència de gènere.

La Policia Local també ha atès a una persona d’edat avançada que es trobava a l’interior del seu domicili en estat inconscient. Els agents l’auxiliaren fins l’arribada del personal sanitari. Els fets es produïren a les 00.19 hores quan la Policia Local rep una trucada avisant de que sortia fum de la cuina d’un habitatge ubicat a l’avinguda Bartomeu de Roselló.

Els agents es personen a la casa i després de cridar a la porta i no obtenir resposta, i de que els veïns avisessin de que a aquest domicili hi viu una persona major, el agents entren i troben a la persona inconscient. Finalment retiren una olla la qual s’estava cremant al foc, motiu pel qual hi havia un intens fum a l’habitatge.

La Policia Local també ha actuat a tres accidents de trànsit ocorreguts, dos d’ells a l’avinguda Pere Matutes Noguera. El primer, es produïa a les 02.00 hores amb resultat de danys materials. El conductor va donar positiu a la prova d’alcoholèmia amb resultat 0,82 i 0,81mg/l. Es tramita sanció penal. El segon accident ocorria a la mateixa avinguda, dues hores desprès, a les 04.00 hores, i dona com a resultat un ferit lleu.
El tercer accident, amb resultat de danys materials, es produeix a l’Avinguda d’Espanya cruïlla amb carrer d’Extremadura. El conductor va donar positiu en el control d’alcoholèmia amb resultat de 0,37 i 0,36 mg/l.