Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

IbizaTop3El proper dilluns 30 de juliol començarà a les pistes municipals de sa Bodega, la 21a edició l’Ibiza Top-3, un torneig de bàsquet on els equips formats juguen en modalitat de 3 contra 3. El torneig està destinat a totes les categories, ja que hi ha des de la categoria baby fins a la de veterans.

Els partits de les lliguetes classificatòries de les diferents categories es disputaran el dilluns 30 i el dijous 2 d’agost, les semifinals el divendres 3 d’agost i el dissabte 4 es duran a terme les finals conjuntament amb el concurs d’esmaixades, triples, tirs lliures i habilitat. L’horari de joc serà entre les 18 i les 23 hores.

Les inscripcions estan obertes fins el divendres 27 de juliol i es poden realitzar a les oficines del Patronat d’Esports i a les piscines de Can Misses i es Viver.

La passada edició es varen apuntar un total de 80 equips i per a l’edició d’enguany s’espera un nombre d’inscrits similar, el que suposa més de 300 esportistes participant d’aquest reconegut torneig estiuenc de bàsquet.